Ik krijg de error: "WDL is not authorized on this server!" waardoor ik de server niet in kan!

Als je de error "WDL is not authorized on this server!" in beeld krijgt als naar de GeoCraft server toe gaat is dat omdat je een mod hebt geïnstalleerd om de wereld van GeoCraft te downloaden. We willen de GeoCraft wereld graag voor onszelf houden, daarom hebben we deze mod niet toegestaan op de server.

Je kan de mod uitschakelen door rechtsboven in het startscherm op het kippetje te klikken, dan op de LiteModWDL mod en dan onderin het scherm op "Disable mod" te klikken.

Artikeldetails

Artikel-ID:
7
Categorie:
Datum toegevoegd:
10-04-2016 14:23:48
Aantal bekeken:
3,212
Beoordeling (Stemmen):
(47)

Gerelateerde artikelen

Onze helpdesk wordt medemogelijk gemaakt door vrijwilligers, zij zullen u altijd zo goed mogelijk helpen. GeoFort en GeoCraft zijn niet aansprakelijk voor fouten gemaakt door vrijwilligers.